Mäsiarske profi nože
Najpredávanejšie
Značky
Mäsiarske nože sú určené na spracovanie mäsa. Tieto nože sú masívnejšie a vyznačujú sa širokou, dlhou a pevnou čepeľou. To preto, že pri spracovaní mäsa tu dochádza ku styku s kosťami, chrupavkami a pod. Nôž na mäso využijete pri porciovaní, krájaní alebo tiež pri jeho špikovaní.
Kvalitu mäsiarskych nožov od TRAMONTINA ocenia nie len profesionálni kuchári, ale aj milovníci varenia v domácnosti. Vďaka inovatívnej technológii sú vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Veľkosti ponúkaných nožov sú najčastejšie používané v gastronomickom priemysle, preto ich využijete pri každej fáze prípravy pokrmov. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele) pre dlhšiu a efektívnejšiu životnosť.
Anatomická a ergonomická textúrovaná polypropylénová rukoväť je priamo vstrekovaná do oceľovej podložky, čo zaisťuje pohodlné a bezpečné použitie.