Brúsky na nože
Najpredávanejšie
Značky
Brúsky na nože by mali byť súčasťou každej kuchynskej výbavy. Pravidelným používaním sa nože otupujú a nedostatočnou starostlivosťou sa znižuje ich kvalita a životnosť. Ak ste niekedy používali na mäso alebo pečivo tupý nôž, iste viete, aké bolo krájanie náročné. Nedostatočná ostrosť nožov sa prejavuje na výsledkoch vašej práce. Manipulácia s tupým nožom môže byť v mnohých prípadoch veľmi nebezpečná. Pre dlhšiu životnosť a ostrosť nožov si zaobstarajte ocieľku alebo ostrič od značky Tramontina z karbónovej ocele a chrómovou povrchovou úpravou. Ocieľky a ostriče sú vhodné na domáce, ale aj profesionálne používanie v reštauračných kuchyniach. S našimi brúskami budú nože dokonale ostré a uľahčia vám manipuláciu s potravinami.